Ondertitels voortaan beter leesbaar!

Met het ouder worden gaat het gezichtsvermogen vaak langzaam achteruit. Tijdens het tv kijken valt dit vaak als eerste op, omdat de ondertiteling niet meer goed te lezen is. De ondertiteling lijkt te klein en is snel weer verdwenen.Voor dit probleem bestaat nu een fantastische oplossing! Solutions Radio in Delft heeft de Vo-box ontwikkeld. Een klein apparaatje, dat u helpt weer ontspannen tv te kunnen kijken!

De Vo-box wordt aangesloten tussen de tv en de decoder (van KPN, Ziggo, enz). De ondertiteling op tv wordt door de Vo-box automatisch herkend en vergroot weergegeven. U kunt in het menu zelf het lettertype, de kleur en de lettergrootte instellen. Dit menu en de Vo-box zijn eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.

Door de vergrote ondertiteling en het hogere contrast is bewezen dat achteruitgang van het zicht op een eenvoudige manier kan worden gecompenseerd.

Een groot voordeel van de Vo-box is dat deze bij alle programma’s en streamingdiensten zoals Videoland, Apple TV en Netflix kan worden gebruikt. De Vo-box analyseert continu het tv-signaal en vergroot vervolgens de ondertiteling zoals deze op de tv wordt weergegeven. Er kan op die manier op de gebruikelijke wijze naar de televisie gekeken worden.

De Vo-box kan worden verbonden met het internet voor updates en eventuele toekomstige uitbreidingen. Echter is er geen internet nodig om de Vo-box de ondertiteling te laten vergroten.

Wilt u weten of de Vo-box iets voor u is? Neem dan contact op met een lokale RTV winkel of bel met Solutions Radio op nummer: 015 262 59

X