Voedingssuplementen

Voorbeeld

Overwinteren, geniet in de koude wintermaanden van de zon!

In de koude wintermaanden wilt u het liefst ontsnappen aan de kou en het winterse weer. Hoe fijn is het om in deze maanden te genieten van de zon, zee en prachtige stranden.

Overwinteren is een verblijf van een maand of langer in een warm land, om zo de koude en natte winter in Nederland niet ten volle mee te hoeven maken. De meest voorkomende redenen om te overwinteren zijn vaak het fijne klimaat in het gebied waar u naar toe gaat en het relaxte leven gedurende de maanden dat u niet thuis bent. Ook is de gezondheid vaak een reden om niet in de kou en nattigheid in Nederland te blijven.

In de winter vertrekken veel fitte gepensioneerden en 50 plussers naar de kusten van Spanje. Spanje is zeer geschikt om te overwinteren vanwege het fijne mediterrane klimaat, het prachtige landschap, de vriendelijke bevolking en de schone lucht. Overwinteren in Spanje aan de Costa Blanca, de Costa Brava en de Costa del Sol is populair, maar ook de overige gebieden van Spanje, zoals de Spaanse eilanden Ibiza, Mallorca, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura komen steeds meer in trek.

Vanaf november begint in Spanje aan de Spaanse Costa’s het seizoen van de pensionados. In de winter treft men vooral ouderen uit de noordelijke delen van Europa. Na een wandeling over de boulevard en winkelstraten wordt er koffie gedronken op een terrasje of zit men heerlijk te genieten op een bankje in de zon. ’s Middags misschien nog een dutje of liever 18 holes op de golfbaan? En aan het einde van de dag een drankje in een bar. Wat wil een mens nog meer?

Favoriet gespreksthema is natuurlijk het weer in Nederland. Liefst regen en storm, of als het even kan sneeuw en gladheid, terwijl men zelf nog heerlijk kan genieten van de aangename zonnestralen. Het weer is de hoofdreden om te overwinteren in Spanje. Voor echt mooie aangename temperaturen is overwinteren op de Canarische Eilanden en uitstekende keuze.

De kosten voor overwinteren in Spanje heeft u in belangrijke mate zelf in de hand. De prijs hangt af van het door u gekozen vervoer, de accommodatie en hoe u alles in Nederland regelt. Let goed op hoe u het overwinteren ook financieel leuk kunt houden.

65plusvitaal.nl de online website over huidkanker, Ménière en gezond leven