Om vitaal te zijn en te blijven is het van essentieel belang om de benen in optimale conditie te  houden. Een mogelijkheid om langer gezond en vitaal te blijven is door regelmatig gebruik te maken  van een compressie-therapie systeem. Dit is een vorm van massage die zorgt voor een stimulans van  de bloedsomloop en zorgt daarmee voor een betere doorbloeding. Tevens stimuleert de massage het  lymfesysteem. De massage zorgt ervoor dat de spieren worden voorzien van zuurstof en de  afvalstoffen sneller uit uw lichaam worden afgevoerd. Zo houdt u uw benen in conditie en helpt een  regelmatig gebruik bij het voorkómen van beenklachten die horen bij het ouder worden.  

Een gunstig neven effect is dat de massage ontspannend werkt. Dit neemt stress weg en bevordert  de slaap. Doordat afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen, verhoogt regelmatig gebruik tevens  uw weerstand.  

Compressie-therapie systemen worden al toegepast voor sportmassage en in wellness centra en  passen zeer goed in een gezonde levensstijl. De serie Vita apparaten van North Sea Health Care zijn  bedoeld om thuis in uw eigen veilige omgeving te gebruiken. De apparaten zijn eenvoudig instelbaar  en u heeft de keuze uit meerdere massage programma’s. De apparaten worden geleverd met een  afstandsbediening. Het apparaat wordt standaard geleverd met beenmanchetten, maar kan naar  wens worden uitgebreid met arm en heup manchetten. En dat alles voor een betaalbare prijs.  

Kijk voor meer informatie op: www.northseahealthcare.com

Houding en beweging