Medisch

Kies zorg zorgvuldig:
Particuliere klinieken bieden meer dan u denkt!

Of dit nu is voor een heupoperatie, staaroperatie,  huidafwijking, liesbreuk, röntgenfoto of knieoperatie. Deze behandelingen worden gewoon vergoed door uw zorgverzekeraar. Naast deze behandelingen kunt u voor nog veel meer behandelingen op het gebied van houding en beweging, oogaandoeningen, huidbehandelingen, uiterlijk, pijnklachten, foto’s en meer terecht bij klinieken. Ook deze behandelingen worden bijna altijd vergoed door uw zorgverzekeraar.

Steeds meer Nederlanders gaan naar een kliniek

Als u kiest voor een medische behandeling, dan wilt u kiezen voor de beste medische zorg.En dat doen steeds meer mensen!
Volgend jaar worden er een miljoen mensen geholpen in een kliniek. Maar naar welke kliniek gaat u?
Het beoordelen van de kwaliteit is moeilijk. Daarom bestaat het ZKN-keurmerk.
Als u kiest voor een kliniek met het ZKN-keurmerk, dan weet u zeker dat u kiest voor de beste kwaliteit medische zorg.
Alle klinieken met het ZKN-keurmerk voldoen aan de strengste eisen voor kwaliteit en professionaliteit, of het nu gaat over klinieken die verzekerde zorg leveren of klinieken die niet-verzekerde zorg leveren.
Het ZKN-keurmerk bewaakt het gehele zorgproces van deze klinieken.
Van diagnose tot behandelresultaat. Het keurmerk garandeert dat het medisch personeel bevoegd is om het beroep uit te oefenen. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst.
Deze toetsing vindt elk jaar plaats. Op het ZKN-keurmerk kunt u vertrouwen.
Voor u betekent dit alles dat u snel geholpen wordt en een hoge kwaliteit van medische zorg ervaart.
U krijgt een persoonlijke benadering, goede nazorg en de juiste informatie. Doordat mensen snel worden geholpen en de kwaliteit van medische specialisten hoog is, gaan zij steeds vaker naar een ZKN-kliniek in plaats van het ziekenhuis.


Maar let op: Niet alle klinieken hebben het ZKN-keurmerk.

Op http://www.zkn.nl kunt u zien welke klinieken bij u in de buurt het ZKN-keurmerk hebben. Kiest u dus met gezond verstand, kiest u voor een kliniek met het ZKN keurmerk.

65plusvitaal.nl de online website waar u verschillende recepten kunt vinden en leuke prijzen kunt winnen.