Zorg

Kwaliteit van gezondheid

“De kwaliteit van de (gezondheid) zorg moet hoog zijn en blijven. Daar is iedereen het over eens. Maar wat is dat dan, die kwaliteit?” Kwaliteit is dat zorg beschikbaar en betaalbaar blijft.


Het Netwerk Dementie Drenthe

Het Netwerk Dementie Drenthe is het samenwerkingsverband van Alzheimer Drenthe, huisartsen, zorgaanbieders (ziekenhuizen, GGZ, thuiszorg, Verpleeg- en Verzorgingshuizen), Welzijn en gemeenten, dat een samenhangend aanbod in de dementiezorg in Drenthe wil realiseren.

Op de website (www.dementiedrenthe.nl) van het Netwerk Dementie Drenthe vindt u informatie over Dementie in Drenthe. U vindt hier algemene informatie over het ziektebeeld dementie en Alzheimer, informatie over de mogelijkheden van hulp bij dementie in Drenthe en informatie over de activiteiten en organisatie van het Netwerk Dementie Drenthe.

De Helpdesk Dementie Drenthe

De Helpdesk Dementie Drenthe is bedoeld voor alle vragen over Dementie in Drenthe. Zowel patiƫnten en verzorgers, alsook professionals kunnen bij de Helpdesk terecht met vragen over dementie en over hulpmogelijkheden.
De Helpdesk wordt beantwoord door Drentse dementiedeskundigen van het Netwerk Dementie Drenthe:
Telefoon 0592 85 74 74 (op werkdagen van 9 tot 5)
Emailadres: helpdesk@dementiedrenthe.nl Uw email wordt binnen 3 dagen beantwoord.

 

Meer info?

Anja Ottens, secretariaat@dementiedrenthe.nl
Of bij Els van der Veen, Coƶrdinator Netwerk Dementie Drenthe,
netwerk@dementiedrenthe.nl, telefoon 06-211 00 235.

65plusvitaal.nl de online website over slechthorendheid, staar en afvallen. Voor meer informatie bezoek onze website.